tiistai 9. heinäkuuta 2013

Mansikkakakku



Tämän kesän tuoreista mansikoista mansikkakakku, täytteeksi flora vispiä, rahkaa ja paljon mansikoita, mikä sen parempaa!?

Pohjaksi tein kaksi gluteenitonta kääretorttupohjaa;
 5         munaa
2 dl     sokeria
2 dl     perunajauhoja
2 tl      leivinjauhetta
ripaus vaniljasokeria

Vaahdota munat ja sokeri hyvin.
Sekoita perunajauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään ja lisää seos muna-sokerivaahtoon siivilän läpi varovasti puuhaarukalla sekoittaen.Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille
ja paista  220 asteessa noin 8-10 minuuttia.

Täyte
5 dl      flora vispiä
2 dl      maitorahkaa
sokeria
ripaus vaniljasokeria
tuoreita mansikoita


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)