tiistai 9. heinäkuuta 2013
Mansikkakakku
Tämän kesän tuoreista mansikoista mansikkakakku, täytteeksi flora vispiä, rahkaa ja paljon mansikoita, mikä sen parempaa!?
Pohjaksi tein kaksi gluteenitonta kääretorttupohjaa;
5 munaa
2 dl sokeria
2 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
ripaus vaniljasokeria
Vaahdota munat ja sokeri hyvin.
Sekoita perunajauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään ja lisää seos muna-sokerivaahtoon siivilän läpi varovasti puuhaarukalla sekoittaen.Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille
ja paista 220 asteessa noin 8-10 minuuttia.
Täyte
5 dl flora vispiä
2 dl maitorahkaa
sokeria
ripaus vaniljasokeria
tuoreita mansikoita
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! :)