Pohja:
390 g Domino- keksejä
100 g voita
Täyte:
1 1/4 dl vettä
2 rkl liivatejauhetta
800 g Philadelphia-tuorejuustoa, maustamaton
2½ dl maitoa
2½ dl sokeria
120 g valkoista suklaata
120 g maito suklaata
120 g tummaa suklaata
5 dl kermaa, vaahdotettuna
Koristeeksi:
kermavaahtoa
suklaalastuja
Murskaa Domino-keksit tehosekoittimessa. Sekoita joukkoon sulatettu voi.
Laita massa leiveinpaperoituun irtopohjavuokaan (halkasija 24 cm). Painele massa tasaiseksi vuoan pohjalle.
Laita kulhoon vesi, ripottele päälle liivatejauhe ja anna seistä.
Seuraavaksi sekoita Philadelphia- juusto ja sokeri kuohkeaksi massaksi. Lisää joukkoon maito ja sekoita. Jaa tuorejuustomassa kolmeen eri kulhoon niin, että jokaisessa kulhossa on sama määrä massaa.
Sulata liivate vesihauteessa niin, että se sulaa.
Sulata maitosuklaa, tummasuklaa ja valkosuklaat erillisissä kulhoissa mikroaaltouunissa. Sekoita jokaiseen tuorejuustokulhoon eri suklaat. Jaa liivate kolmeen osaan ja lisää kuhunkin juusto-suklaakulhoon yksi osa. Jaa valmiiksi vaahdotettu kermavaahto kolmeen osaan ja lisää kuhunkin kulhoon yksi osa kermavaahtoa. Sekoita kukin täyte hyvin sekaisin. Lisää ensimmäinen täytekerros eli valkosuklaa pohjan päälle. Laita kakku vähäksi aikaa jääkaappiin jäähtymään. noin 20 minuutiksi. Sen jälkeen kaada maitosuklaakerros ja laita kakku vielä hetkeksi jääkaappiin. Lisää vielä lopuksi tummasuklaakerros. Anna kakun olla hyvin kelmuun käärittynä jääkaapissa muutaman tunnin, tai yön yli.
Koristele kakku kermavaahdolla ja suklaalastuilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! :)