Vol' au ventit lehtitaikinasta |
Valmistusohje:
- Kaulaa lehtitaikina 7mm paksuiseksi levyksi. Anna levätä kylmässä noin tunnin.
- Leikkaa taikinasta ympyrämuoteilla (halkaisija 7cm) paloja.
- Leikkaa palan keskeltä 4cm kokoinen rengas pois. Poista taikinapalasta keskiosa ja laita rengas pellille.
- Kaulaa taikinakanteista levy 2mm vahvuuteen. Pistele taikinalevy hyvin.
- Leikkaa taikinasta 7 cm pohjapalat.
- Voitele pohjapalat vedellä ja aseta rengaspalat kääntäen yläpuoli pohjaa vasten.
- Anna levätä kylmässä vähintään tunti.
- Paista +210 asteessa noin 20 minuuttia.
- Täytä ja koristele. (esim. marmeladia, kermapursotus ja päälle hedelmiä tai marjoja
- Näihin voi laittaa myös suolaisen täytteen!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! :)