sunnuntai 11. elokuuta 2013

Hillakakku



Hyvän hillakesän kunniaksi piti tehdä hillakakku tuoreista hilloista! 

Pohja: 
1             paketti kaurakeksejä
50 g        voita
Täyte:
2½ dl      flora-vispiä
200g       tuorejuustoa
2 dl         rahkaa
2 tl          vaniljasokeria
2 dl         sokeria
2 rkl        kiehuvaa vettä
6             liivatelehteä
200g       hilloja

Leikkaa irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperista pohjan kokoinen ympyrä.
Murskaa keksit hienoksi, kaada rasvasula sekaan ja  painele vuoan pohjalle.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Vatkaa tuorejuusto, rahka ja sokerit tasaiseksi.
Purista liivatelehdistä vesi pois ja liota ne kuumaan veteen. Lisää tuorejuusto-seokseen ohuena nauhana kokoajan vatkaten. Lisää lopuksi vaahdotettu kerma ja hillat.
Kaada seos vuokaan, peitä kelmulla. Anna kakun jähmettyä ja maustua jääkaapissa mielellään seuraavaan päivään.




4 kommenttia:

  1. Kylläpä täältä löytyykin paljon herkkuja! Upeasti käytät tuota koristeraappaa nuissa kermakakuissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Uraraapalla saa kyllä tosi kauniin näköisiä kakkuja ja se on kyllä suosikkini. Pitääpä käydä kurkkaamassa sinunki blogia! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)