sunnuntai 18. elokuuta 2013
Mustikkapiirakka
Tuoreista mustikoista parasta mustikkapiirakkaa! :)
Pohja:
250 g voita
2 dl sokeria
2 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
3 dl ruisjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Täyte:
500 g rahkaa
2 dl sokeria
4 kananmunaa
2 dl maustamatonta jogurttia
2 rkl vaniljasokeria
mustikoita
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen.
Lisää lopuksi kaikki kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi.
Levitä tasaisesti pellille.
Valmista täyte sekoittamalla kaikki ainekset hyvin.
Kaada täyte pohjan päälle ja ripottele vielä mustikoita.
Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Hyvältä näyttää ja kuulostaa! Mielenkiintoinen tuo ruisjauho tuossa pohjassa, kokeiluun menee. Kävin just eilen mustikoita poimimassa, joten eikun leipomaan. :)
VastaaPoistaNäimpä!Tuoreista mustikoista saa parasta! :) ja tosi hyvä tuo pohja kun laittaa nuita ruisjauhoja :)
PoistaOmpa hyvännäköistä mustikkapiirakkaa! Ihanaa, kohta on kesä ja saa tehtyä tätä tuoreista mustikoista! :)
VastaaPoista