lauantai 3. elokuuta 2013

Mangohyytelökakku


Pohja:
1           paketti kaurakeksejä
50 g      voita

Täyte:
2 prk     mangopilttiä
6           liivatelehteä
1 rkl      kiehuvaa vettä
200g     mangotuorejuustoa
2 rkl      sitruunamehua
2 dl       sokeria
2 dl       kuohukermaa

Leikkaa irtopohjavuoan kokoinen leivinpaperipala. Hienonna keksit ja sekoita joukkoon voisula.
Levitä seos vuoan pohjalle. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Purista liivatelehdistä
vesi pois ja liota ne kuumaan veteen. Vatkaa tuorejuuston joukkoon liivate ja mangosose.
Lisää seokseen sitruunanmehu ja sokeri sekä lopuksi vaahdotettu kerma.
Kaada seos vuokaan, peitä kelmulla. Anna kakun hyytyä ja maustua jääkaapissa mielellään seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja koristele haluamallasi tavalla esim. tuoreilla marjoilla, hedelmillä. 

Levitin kakun päälle purkin mangopilttiä, jonka päälle valutin sulatettua valkosuklaata, hopeakuulia ja tuoreita mansikoita.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)