maanantai 24. syyskuuta 2012

Kermahedelmäkakkuja

Pohja:
neljän munan vaalea kakkupohja

Kostutus:
2 dl    vettä
20g     sokeria
Keitä vesi ja sokeri. Jäähdytä nopeasti.

Täyte:
diplomaattikreemiä;
2,5 dl kermaa
250g valmista vanilliinikreemiä
Sekoita kerma ja vanilliinikreemi keskenään.

noin. 300 g   mansikka/vadelmamarmeladia
noin. 400 g   säilykehedelmiä täytteeseen (esim. persikka ja ananas)

Koristeluun:
5 dl kermaa
hedelmiä

noin 2dl kuumasilettä:
2 dl vettä
4g   Dan Agar-jauhetta
40g sokeria
Vispaa Agar hyvin kylmään veteen.
Lisää sokeri ja kiehauta liemi kirkkaaksi.

1. Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan.
2. Valmista kostutusliemi, diplomaattikreemi ja kuumasile
3. Vaahdota pursotukseen käytettävä kerma.
4. Levitä väliin marmeladia, pilkottuja säilykehedemiä ja diplomaattikereemiä.
5. Kostuta kansilevy ja sido muruset reunoilta ohuesti diplomaattikreemillä.
Levitä kakun pintaan ohut kerros marmeladia, asettele pinnalle hedelmiä. Valuta varovasti ohut kerros kuumasilettä.
6. Pursota reunat.





                                                               

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)